Boek Gijs

Boek Onwijs Gijs

Kies onder de formatie waarmee je Gijs wil boeken.

Bel of App

Je mag natuurlijk ook altijd bellen of appen via:

Gijs

Akoestische Pop Rock

gisenmusicjpg

Gijs speelt solo op elke gewenste locatie. Hij houdt ervan om elke gelegenheid om te zetten in een feest en zal er alles aan doen een positieve stemming te creëren. Heb je een bruiloft of andere ceremonie, Gijs kan een geweldige sfeer maken die past bij jouw ceremonie, ook als het een minder vrolijke gelegenheid betreft (bijvoorbeeld herdenking of rouwbijeenkomst). Hij kan nummers op aanvraag spelen of zelfs schrijven, uiteraard tegen meerprijs (vraag naar de voorwaarden).

Some Kind of Fire Rose

Muziek om bij weg te dromen

Foto Landscape - zw-w by Annet Burgers 2JPG

Some Kind of Fire Rose bezingt meerstemmig de kwetsbaarheden die niet gepakt of vastgehouden kunnen worden, maar wel gevoeld. Lisette en Gijs zijn helder en rauw, persoonlijk en direct, harmonieus en soms bevreemdend. Duidelijk beïnvloed door pop, folk en kleinkunst maken zij muziek om bij weg te dromen. Some Kind of Fire Rose heeft twee THISSAwards gewonnen (2014) en stond in de finale Nederlandstalig lied in Gent (2013). 


Gijs (Band)
Optimistische Pop Rock.

20181013_163148jpg

De kersverse Haagse band Onwijs Gijs is geformeerd rond singer-songwriter Gijs Hietkamp. Gijs is onwijs, dat zul je vaker horen, en nu nog onwijzer, met zijn onwijze band!

De Neder-Engelse liedjes van de 4-koppige band zijn optimistisch, positief met een diepere boodschap. Liedjes die je laten dansen en je ontroeren. Gekenmerkt door de karaktervolle stem van Gijs, met een lekker rauw randje. Liedjes die je raken in hart en ziel!

Wat kan je verwachten?
Verwacht een show die je even doet vergeten dat je zorgen had.
Verwacht na het optreden met een grote glimlach fluitend naar huis te.
Verwacht Onwijs Gijs met een hartoverlopendebruisende show die je nog dagen met je meedraagt!

Bandbezetting:
Gijs Hietkamp: zang, gitaar
Andrea James Child: contrabas
Michel de Wit: gitaar, zang
Remco Engels: drums, zang